SOLSKYDD

SOLSKYDD

 

Solskydd. Det är knappt så man vågar ta ordet i munnen i detta regniga sommarsverige. När vi väl förskonats med sol, ja då är det för varmt! Man känner sig illamående, snurrig i huvudet och nästan färdig att hallucinera… skydd, jag behöver solskydd. Ta mig till närmaste café men terassmarkis. Vi dör av värmeslag i denna lägenhet utan varken markiser eller persienner. Vad ska vi välja för solskydd?! Hagasolskydd.se erbjuder många olika varianter av solskydd, så ett tips är att ta en titt där för att se vad som kan passa.

Det är inte konstigt att många av oss Sverigebor har lite svårt med värmen. Det är ju knappt så vi har skådat solen i detta land. Även om du tillhör dem som fullkomligt älskar att solbada så finns en gräns även för dig. Att vara mitt i solen då den är som varmast och står som högst är inte bra för någon. Det är vetenskapligt bevisat. Det finns en anledning till varför många medelhavsländer har den välkända siestan under dagen. För mycket av det goda är inte bra. Skaffa ett solskydd så kan du fortfarande vara utomhus om du önskar det. Eller så passar du på att ta dig en liten siesta när det blir för varmt. Lägg dig på sängen och dra ner persiennerna, eller fäll ner fönstermarkiserna.

Valmöjligheterna är oändliga. Skäms inte för att du behöver skydda dig från solen. Med rätt solskydd kan du njuta lika mycket av sommaren, om inte ännu mer!